Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Після досягнення миру армія не перестане бути пріоритетом держави – Президент

Після досягнення миру армія не перестане бути пріоритетом держави – Президент
5 Гру 2019 11:40 | Новини України

Україна прагне досягнути миру дипломатичним шляхом, але сильне військо робить позицію держави впевненішою та міцнішою, заявив Президент Володимир Зеленський.

«Увесь світ бачить, що ми справді прагнемо миру. Ми не хочемо щодня втрачати найкращих українців. Ми обов’язково повернемо наших людей та наші території. І зараз ми досягаємо цього дипломатичним шляхом, але сильне військо робить позицію будь-якої держави впевненішою та міцнішою», – підкреслив Володимир Зеленський під час виступу з нагоди 28-ї річниці Збройних сил України.

Глава держави подякував українським військовим – хоробрим чоловікам і жінкам – за стійкість, мужність, неймовірну силу та волю.

«І це – не просто формальні, протокольні слова з нагоди свята. Це аксіома, яка не потребує доведення… Сьогодні українці довіряють армії більше за будь-які інші органи чи інституції. Це справедливо, логічно та абсолютно заслужено. Адже саме ви захищаєте нашу незалежність під час війни на сході країни та після анексії Криму Росією. Ми ніколи не забудемо страшну ціну, яку довелось сплатити для захисту нашого суверенітету. Це – тисячі поранених і тисячі загиблих воїнів, наших героїв, які віддали своє життя за Україну, за кожного з нас», – підкреслив Володимир Зеленський та закликав присутніх вшанувати пам’ять полеглих хвилиною мовчання.

Оставить комментарий

avatar
250