Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ожиріння – небезпечна хронічна хвороба

Ожиріння – небезпечна хронічна хвороба
5 Гру 2019 09:50 | Новини України

На думку відомого вченого, країни світу повинні прийняти постулат про те, що ожиріння – хронічна хвороба. “Представники багатьох наукових співтовариств визнають ожиріння хронічним захворюванням, – каже професор Арья Шарма (Arya Sharma) з Університету Альберти на симпозіумі під час конференції Міжнародної діабетичної федерації-2019. І винятків у цього правила вкрай мало, вони тільки його підтверджують.

Можна контролювати прийом калорій за рахунок обмежень в харчуванні і більшої кількості фізичних навантажень. Однак проблема в тому, що існує так званий чорний ящик між контролем прийому калорій і їх витратою, який люди ігнорують. Коли ми намагаємося схуднути будь-якими можливими методами, то ця система починає працювати проти нас.

Уникнути ожиріння допоможе червоне вино”Я зацікавлений тільки в тому, як найкращим чином зберегти результати схуднення, а не в тому, як краще худнути, – продовжує професор Шарма. Якщо він буде сідати на ті чи інші дієти лише час від часу, то з ожирінням він ніколи не справиться. З її допомогою можна втратити до 5% маси тіла.

Оставить комментарий

avatar
250