Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Як попередити появу подагри?

Як попередити появу подагри?
4 Гру 2019 20:50 | Новини України

Дотримуючись правил здорового способу життя і контролюючи раціон, можна домогтися зниження рівня речовин-пуринів в організмі і тим самим запобігти появі подагри. Це відбувається, коли організм розщеплює продукти і вивільняє пурини. Спеціаліст дали прості поради, які можуть допомогти запобігти активацію запалення, пов’язану з подагрою.

Пачку заморожених овочів або пельменів, обгорнуту тканиною, потрібно прикладати до запаленої ділянки – це допомагає зменшити запальний процес. Уникати м’яса з високим вмістом пуринів. До них відносяться бекон, мідії, субпродукти, морські гребінці, індичка, телятина, оленина.

Помічено: у людей, які часто п’ють каву, ризик подагри помітно нижче. Лимонний сік знижує рівень сечової кислоти шляхом її нейтралізації. Пиття достатньої кількості води підтримує здорову роботу нирок, запобігає скупченню надлишку рідини в організмі, а разом з ним і накопичення сечової кислоти, що провокує напади подагри.

Деякі види риб містять велику кількість пуринів, але є і такі, які допомагають знизити рівень сечової кислоти. Піднімати уражені суглоби. Такий підйом змушує кров і рідина рухатися від суглоба назад до серця.

Оставить комментарий

avatar
250