Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Протипоказання до використання ефірних олій

Протипоказання до використання ефірних олій
4 Гру 2019 06:50 | Новини України

Всім відомо, що ефірна олія є висококонцентрованою речовиною. Але не радять застосовувати в чистому вигляді. При цьому абсолютно не важливий вид ефірного масла, показання, цілі та спосіб використання.

Навіть якщо у вас ніколи не спостерігалося алергічної реакції на ту чи іншу рослину, з якого зроблено ефірне масло, слід провести цей тест. Саме тому дія відрізняється від ефекту рослинної сировини. Отриману суміш потрібно нанести на внутрішню поверхню зап’ястя або на область позаду вуха.

Також можуть бути інші симптоми, що говорять про гіперчутливості: набряк обличчя і шиї, головний біль, запаморочення, кашель, задишка, нежить. Провести такий тест можна за допомогою серветки, на яку треба нанести 2-3 краплі ефірного масла, а потім вдихнути кілька разів протягом дня. Використовувати ці речовини в чистому вигляді не можна – це інша запобіжний захід.

Але застосування всередину потрібно обмежити і застосовувати суворо за інструкцією. Не можна, щоб засіб потрапляло на очну поверхню. У кожного ефірного масла є свої протипоказання, але існують і загальні обмеження.

Оставить комментарий

avatar
250