Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Симптоми передчасної менопаузи

Симптоми передчасної менопаузи
27 Лис 2019 22:50 | Новини України

Якщо зазвичай менопауза настає у жінок у віці близько 50 років, у частині з них вона може виникати на 10-15 років раніше. Припливи і порушення сну є типовими ознаками менопаузи, і зазвичай жінки стикаються з ними в віці, близькому до 50 років (середнім віком менопаузи сьогодні вважається період від 50 до 51 року). Потім організм припиняє вироблення гормону естрогену, і інтервали між менструаціями збільшуються, поки, нарешті, вони повністю не припиняться.

Ці симптоми можуть стати проблемою набагато більш ранньої менопаузи, ніж очікувалося. Ознаки передчасної менопаузи. Менопауза викликає свербіж шкіриЗгідно з наявними даними, ця проблема зачіпає близько одного відсотка жінок у віці до 40 років, і 0,3 відсотка – у віці до 35 років.

Передчасна менопауза не тільки псує якість життя, змушуючи жінок страждати від припливів. Жінки, які рано вступають в менопаузу, піддаються підвищеному ризику розвитку остеопорозу, серцево-судинних захворювань, деменції. Однак відомо, що спадковість, тобто генетичний фактор, відіграє в її появі вагому роль.

Оставить комментарий

avatar
250