Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент: Ми робимо ставку на вдосконалення державно-приватного партнерства для додаткових інвестицій у держсектор економіки

Президент: Ми робимо ставку на вдосконалення державно-приватного партнерства для додаткових інвестицій у держсектор економіки
27 Лис 2019 15:40 | Новини України

Україна поважає кожного інвестора, а кроки нинішньої влади спрямовані на поліпшення умов для ведення бізнесу, наголосив Президент Володимир Зеленський.

«Ми поважаємо кожного інвестора, який уже працює в нашій країні. Це стосується всіх, незалежно від напрямку бізнесу, – від ресторанного до сектору зеленої енергетики. Ми не робитимемо жодних необдуманих кроків, які стосувалися б ретроспективних змін у нашому законодавстві і погіршували б умови для ведення бізнесу в Україні», – сказав Глава держави у своєму виступі на відкритті П’ятого українсько-литовського економічного форуму у Вільнюсі.

За словами Президента, для приходу в Україну великої кількості іноземних інвесторів, зокрема литовських, потрібні рівні правила гри, очищення судової системи, подолання корупції, діджиталізація процесів, а також ухвалення життєво важливих для економіки законів. Саме тому щодня нинішня влада зосереджена на глибоких структурних реформах.

«Ми робимо ставку на вдосконалення механізмів державно-приватного партнерства, яке є одним з інструментів залучення додаткових інвестицій у державний сектор економіки», – підкреслив Президент.

Оставить комментарий

avatar
250