Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

За результатами засідання Ради Президентів України та Литви підписано низку документів

За результатами засідання Ради Президентів України та Литви підписано низку документів
27 Лис 2019 13:40 | Новини України

За результатами засідання Ради Президентів України та Литовської Республіки, яке відбулося під головуванням Володимира Зеленського та Гітанаса Науседи, було підписано низку документів.

Зокрема, Глави держав підписали Декларацію про розвиток стратегічного партнерства між Україною та Литовською Республікою на період з 2020 по 2024 роки.

«Це спільна декларація розвитку стратегічного партнерства між Україною та Литовською Республікою, яка містить пріоритети двостороннього діалогу на період 2020 – 2024 років. А отже, можна впевнено сказати, що партнерство України та Литовської Республіки буде ще міцнішим», – зазначив Володимир Зеленський під час зустрічі зі ЗМІ за підсумками переговорів з Президентом Литовської Республіки у Вільнюсі.

Декларація стане своєрідною дорожньою картою розвитку українсько-литовських відносин рівня стратегічного партнерства. Її положення будуть покладені в основу можливих подальших кроків країн у контексті співпраці з низки питань двостороннього, регіонального та міжнародного порядків денних.

Оставить комментарий

avatar
250