Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Груші для здоров’я кишечника

Груші для здоров’я кишечника
25 Лис 2019 07:50 | Новини України

Британський дієтолог Нікола Шубрук розповідає про цінності груш в нашому раціоні. Груші містять 11,3 г вуглеводів, 0,3 г білка і незначну кількість жиру – 0,1 г на 100 г. Груші також є хорошим джерелом клітковини – 2,7 г на 100 г.

Груші містять велику кількість вітамінів і мінералів, включаючи калій, який допомагає регулювати баланс рідини в організмі, фосфор, вітамін К і кальцій, які необхідні для здоров’я кісток і зубів. Хоча це відповідає 11,3 г цукру на 100 г груші, високий вміст клітковини в цьому фрукті допомагає уповільнити вивільнення цих цукрів, не кажучи вже про інші переваги для здоров’я, які ви отримаєте від його поживних речовин. Нікола Шубрук для видання BBC Good Food розповів з чим краще поєднувати груші:Груші – відмінна закуска, особливо в поєднанні з жменею мигдалю.

Оставить комментарий

avatar
250