Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На яких оліях безпечно смажити?

На яких оліях безпечно смажити?
22 Лис 2019 14:50 | Новини України

Смаження – не найздоровіший спосіб приготування страв. Дослідження, опубліковане в журналі Food Science and Technology, показало, що якість кокосової олії зберігається навіть після восьми годин безперервної смаження. Оливкова олія також є відмінним вибором – вона вважається одним з найбільш корисних жирів.

такий склад робить його надзвичайно стійким до окислення. Воно багате олеїнової кислотою, яка може зменшити запалення в організмі. Дослідження на тваринах показали, що дієта, багата маслом авокадо, може знизити кров’яний тиск.

Оставить комментарий

avatar
250