Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Сьогодні українці зламали російський сценарій першого туру президентських виборів – Глава держави

Сьогодні українці зламали російський сценарій першого туру президентських виборів – Глава держави
31 Бер 2019 22:05 | Новини України

Президент України Петро Порошенко наголосив, що українцям вдалося зламати кремлівські плани. «Сьогодні ми, українці зламали  російський сценарій першого туру. Бо точно не Порошенка хотіли бачити в другому турі. Нічого у вас не вийшло. А тепер дозвольте мені висловити припущення. Друзі і недруги з Росії, українці так само зламають сценарій і другого туру. Побачите», – сказав Петро Порошенко.

«Перший тур – то була гра в одні ворота. Кремль, олігархи перейшли вже усі червоні лінії. Ви бачили, що відбувалося останні два тижнів. Не цуралися «наші» «телеканали» тиражувати найцінічніші вигадки російської кремлівської пропаганди»,  – додав він.

Президент подякував усім українцям, які «дуже ретельно в цьому розібралися і відділили зерна від полови».

«Я дякую за те, що судячи з екзіт-полів, які усі співали, робилися за участю всіх міжнародних партнерів. Викликають зараз абсолютну довіру у абсолютної більшості штабів кандидатів. Я не виключаю що зараз за 3-4 години хтось викине якісь там свої технологічні напрацювання. Наголошую – це вже у вас не вийде. Вибори були вільними, вибори відповідали всім стандартам ОБСЄ. Я хочу подякувати за безпрецедентну кількість міжнародних спостерігачів, які за моїм дорученням були запрошені Міністерством закордонних справ. Я дякую Центральній виборчій комісії. Нам не було чого ховати. І кожна виборча дільниця була відкрита, бо це є довіра – довіра до України», – наголосив Петро Порошенко.

Оставить комментарий

avatar
250