Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент відкрив міст у Станиці Луганській

Президент відкрив міст у Станиці Луганській
20 Лис 2019 16:40 | Новини України

Під час робочої поїздки до Луганської області Президент України Володимир Зеленський відвідав контрольний пункт в’їзду/виїзду «Станиця Луганська». Глава держави ознайомився з процесом відбудови мостового переходу через р. Сіверський Донець, яким місцеві мешканці перетинають лінію розмежування.

Володимира Зеленського поінформували, що наразі всі будівельні роботи завершені, а відкрити міст планується через два дні. Президент доручив відкрити переправу вже сьогодні.

«Ми дякуємо ОБСЄ, дякуємо нашим близьким друзям – послам Німеччини, Франції, представникам усіх країн, які приїжджають сюди й дивляться, що ми справді робимо крок за кроком. Від обіцянок – до реальних дій. Ми побудували цей міст, побудували дорогу. Скажу вам чесно, що це складна робота», – зазначив він.

За словами Глави держави, відбудова мосту є знаковою місією, яка демонструє реальні дії української влади.

«Для нас сьогодні справді дуже важливий день. Чотири місяці тому ми прийшли сюди, і не було якісної дороги, автобусів, люди не могли нормально добиратися, не було мосту. Це дуже символічно. Тому що це (відбудова мосту. – Ред.) – одна з гуманітарних місій української влади та наших близьких партнерів», – наголосив Володимир Зеленський.

Оставить комментарий

avatar
250