Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Найкращі поєднання продуктів від запалень

Найкращі поєднання продуктів від запалень
20 Лис 2019 14:50 | Новини України

Коли поєднуються певні інгредієнти, ефект їх поживних речовин посилюється, і в тому числі посилюються протизапальні ефекти. Поєднання зелених листових овочів і джерела здорового жиру покращує засвоєння антиоксидантів, таких як лютеїн і бета-каротин. Інший антиоксидант, бета-каротин, знижує довічне запалення у літніх людей.

Вживання в їжу продуктів, багатих на залізо, таких як сочевиця і квасоля, разом з цитрусовими продуктами з високим вмістом аскорбінової кислоти і каротиноїдів (лимони) значно збільшує кількість поглинається організмом заліза. У поєднанні вони є дуже потужним засобом для боротьби із запаленнями: така комбінація ефективна, зокрема, для зниження ризику серцево-судинних захворювань, остеопорозу і раку легенів. Додайте трохи нарізаного мигдалю в стакан з кефіром.

Оставить комментарий

avatar
250