Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Сьогодні ми молились за єдність та мудрість українського народу – Президент про спільну молитву з предстоятелями церков України

Сьогодні ми молились за єдність та мудрість українського народу – Президент про спільну молитву з предстоятелями церков України
30 Бер 2019 12:25 | Новини України

«Дуже приємно, що сьогодні тисячі людей зібралися тут на Володимирській гірці разом з предстоятелями церков України, членами Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій», – сказав Президент України Петро Порошенко по завершенню молитовного заходу «Боже, нам єдність подай».

Глава держави зазначив: «Було прийнято рішення, щоб сьогодні, у «день тиші» була молитва за Україну. За мудрість українського народу, за Божу волю, щоб він допоміг Україні боронити свою незалежність».

Він наголосив на важливості ключового прохання сьогоднішньої молитви про єдність – єдність всіх церков, єдність держави, єдність народу і єдність нації.

«Ви почули, що сьогодні ми також молилися за наших воїнів, які віддали своє життя за українську землю, за нашу свободу. І ми молилися за мудрість – мудрість народу, який завтра буде визначати майбутнє України», – сказав Петро Порошенко.

«Я твердо переконаний, що Господь почує наші молитви. Господь збереже Україну. Господь збереже нашу єдність», – підкреслив Глава держави.

Оставить комментарий

avatar
250