Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ми будемо підвищувати рівень життя і добробут громадян – Президент про політику боротьби з бідністю

Ми будемо підвищувати рівень життя і добробут громадян – Президент про політику боротьби з бідністю
29 Бер 2019 22:45 | Новини України

«Соціальна спрямованість – зараз це буде наш перший пріоритет», – відповів Президент Петро Порошенко в ефірі телеканалу «Україна» на запитання щодо продовження підвищення пенсій та соціальних виплат малозабезпеченим громадянам, а також збільшення розміру допомоги при народженні дитини у багатодітних сім’ях. 

«Питання боротьби з бідністю має бути спрямовано, в першу чергу на тих, хто постраждав найбільше від російської агресії, гібридної війни і економічної кризи, що її спричинила війна. Ця категорія громадян – українські пенсіонери», – сказав Петро Порошенко.

Він зауважив, що в Україні відбувалось зростання мінімальної заробітної плати, зростає середня зарплата, а зростання пенсій відставало. «Саме тому ми твердо наголошуємо на тому, аби з 1 березня  відбулася індексація. Ця індексація стосується майже 10 мільйонів українських пенсіонерів», – підкреслив Глава держави. 

«До 25 березня пенсії були проіндексовані у цих 10 мільйонів пенсіонерів. Це є наш перший крок. Але ми будемо це робити мінімум щорічно», – сказав він.

Оставить комментарий

avatar
250