Нове на сайті



Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Біль у попереку: основні причини

Біль у попереку: основні причини
14 Лис 2019 20:50 | Новини України

У болю в попереку з лівого боку можуть бути різні причини: деякі з них є специфічними для цієї галузі, в той час як інші можуть викликати біль в будь-якій частині спини. Подібні деформації зазвичай виникають, коли ви щось неправильно крутите або піднімаєте, наприклад, піднімаєте щось важке. Грижі міжхребцевого диска часто пов’язані з травмами і стають все більш поширеними з віком, оскільки хребетні диски з плином часу природним чином деградують.

При артрозі може бути особливо болючим згинання спини. Чому виникає біль в колінах?Дисфункція крижово-клубових суглобів також відома як сакроілеіт. Запалення може вплинути на одну або обидві сторони, при цьому виникає біль в нижній частині спини і сідниць, яка може посилюватися при ходьбі, русі по сходах.

Великі камені, які можуть вимагати лікування, часом викликають такі симптоми: біль при сечовипусканні, гострий біль на одній стороні нижньої частини спини, кров сечі, нудота, лихоманка. Якщо не лікувати, ниркова інфекція може назавжди пошкодити нирки. У жінок названі захворювання також супроводжуються важкими і болючими менструальними періодами, здуттям живота.

Оставить комментарий

avatar
250