Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

31 березня або ми підтвердимо наш рух до Європи, або Україну затягнуть назад до імперії – Президент

31 березня або ми підтвердимо наш рух до Європи, або Україну затягнуть назад до імперії – Президент
29 Бер 2019 11:05 | Новини України

Президент Петро Порошенко закликає українських громадян до відповідального голосування у день вибору лідера держави на наступні п’ять років. «Українці мають проголосувати так, як Кремлю найменше хотілося б», – заявив Глава держави у Львові.

Глава держави закликав українців бути пильними та  відповідальними і не дозволити підірвати нашу єдність. «Бо на кону стоїть Україна – майбутнє нашої нації, майбутнє нашого народу. І ми нікому і ніколи не дозволимо зірвати наші вибори», – закликав Президент.

«В день виборів лінія фронту не лише на сході. Лінія боротьби з агресором проходить через кожну виборчу дільницю. І взявши до рук бюлетень, в мене прохання, скажіть «ні» Путіну, скажіть «ні» таким, як вони. Скажіть і ставте «галочку» за суверенну, європейську, незалежну державу Україна. За сильну економіку і за нашу унікальну національну ідентичність», – наголосив Глава держави і нагадав, що це голосування відбувається і завдяки тому, що Україну захищають  наші військові. Він звернув увагу, що українські воїни продемонстрували готовність захистити волевиявлення, закликавши: «Голосуйте, ми прикриємо!».

Оставить комментарий

avatar
250