Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Антон Кориневич: Наша мета – деокупація Криму та реінтеграція тимчасово окупованих територій

Антон Кориневич: Наша мета – деокупація Криму та реінтеграція тимчасово окупованих територій
13 Лис 2019 17:40 | Новини України

Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим матиме два офіси – у Херсоні та Києві, повідомив постійний представник Президента України в АР Крим Антон Кориневич.

Він зазначив, що офіс Представництва у Херсоні й надалі займатиметься захистом прав кримчан. Зокрема, сприятиме в отриманні документів, вступі до українських закладів вищої освіти, вирішенні питання житла. Натомість інший офіс, у столиці, необхідний для оперативної комунікації з центральними органами влади, міжнародними організаціями та посольствами іноземних держав.

«Ми працюватимемо у двох містах з тим, щоб залишати можливість ефективно допомагати нашим громадянам, які мешкають на тимчасово окупованій території, і водночас мати зв’язки з центральними органами виконавчої влади, бути, умовно кажучи, в центрі подій і виносити кримські питання на загальнодержавний порядок денний», – пояснив Антон Кориневич під час брифінгу в Офісі Президента.

Він повідомив, що указ Глави держави від 17 жовтня щодо Представництва Президента України в Автономній Республіці Крим значно посилив спроможність цього органу і його повноваження у відносинах з центральними органами виконавчої влади.

Оставить комментарий

avatar
250