Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент про поширення брехні проти нього на «1+1»: Головний мотив власника телеканалу – помста державі

Президент про поширення брехні проти нього на «1+1»: Головний мотив власника телеканалу – помста державі
29 Бер 2019 07:45 | Новини України

«Мої опоненти протягом останніх тижнів ллють на мене ріки безсоромної брехні. Головним інструментом поширення брехні останні місяці, як це не прикро, є канал «1+1». Цей телеканал перетворився на покірного виконавця політичних замовлень свого власника. Той, хоч і втік за кордон, але на передвиборчій політичній шахівниці ходить одразу кількома фігурами. Фігури називаються Зе1 та Ю2», – сказав Президент України Петро Порошенко під час спілкування з львів’янами.

«І мотив його – це помста державі», – підкреслив Президент. 

«Бо наприкінці 2016 року Уряд України, щоб врятувати гроші майже двадцяти мільйонів вкладників від махінацій власників, коли вони вже вивели всі гроші з банку, щоб його не ліквідовувати і не наносити шкоду двадцяти мільйонам (вкладників – ред.) мусив націоналізувати ПриватБанк і забезпечив його  ефективне та надійне функціонування», – нагадав Глава держави. 

За його словами: «Це і стало причиною інформаційної війни, яку власник «плюсів» (телеканал «1+1» – ред.) розв’язав проти держави. Не стидаються вже цілими шматками дублювати фейки з російських каналів. Просто переписуючи і ретранслюючи. Хіба що єдине, що вони роблять – перекладають українською».

Оставить комментарий

avatar
250