Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Перший заступник керівника Офісу Президента представив новопризначеного голову Кіровоградської ОДА Андрія Балоня

Перший заступник керівника Офісу Президента представив новопризначеного голову Кіровоградської ОДА Андрія Балоня
11 Лис 2019 17:40 | Новини України

Перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов за дорученням Глави держави представив громаді Кіровоградщини новопризначеного голову обласної держаної адміністрації Андрія Балоня.

Указ про призначення Андрія Балоня Президент України Володимир Зеленський підписав 8 листопада.

Сергій Трофімов вручив голові Кіровоградської облдержадміністрації службове посвідчення та побажав успіхів на новій посаді.

Він закликав громаду й депутатів обласної ради підтримати Андрія Балоня та продемонструвати злагоджену командну роботу на благо Кіровоградщини.

Андрій Балонь подякував Главі держави та його команді за довіру. «Хочу запевнити вас, що повною мірою розумію, які виклики стоять переді мною та моєю командою задля того, щоб Кіровоградщина звучала по-інакшому, звучала по-новому, як того вимагає час. Розумію й те, що самому мені не впоратися, тому я готовий до широкої публічної комунікації з вами», – наголосив очільник облдержадміністрації.

Андрій Балонь підкреслив, що разом з командою продовжуватиме в регіоні важливі реформи, які розпочали Президент і уряд в усіх сферах суспільного життя. Керівник облдержадміністрації також повідомив, що особливу увагу приділятиме створенню нових робочих місць, поліпшенню інвестиційної привабливості регіону та підвищенню рівня заробітної плати в області.

Оставить комментарий

avatar
250