Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Шкідливі продукти з високим рівнем харчового ризику

Шкідливі продукти з високим рівнем харчового ризику
9 Лис 2019 10:50 | Новини України

Фахівці зі страхування життя, крім інших загроз безтурботного існування людини, виділяють також харчові ризики – вживання в їжу продуктів, які можуть завдати шкоди організму. Цікавий факт – ще двадцять років тому, риба і морепродукти не викликали поголовних отруєнь. У теплій воді мікроби стали розмножуватися набагато активніше, а значить сирі морепродукти стали для нас набагато небезпечніше.

Надлишок вологи при зберіганні сприяє бурхливому зростанню бактерій, які здатні викликати величезний спектр наслідків. Трави, які лікують харчові розладиПророслі зерна пшениці, що стали синонімом здорового харчування, відповідальні за переважна більшість кишкових захворювань в світі. Беручи до уваги, що пророслі зерна їдять сирими, ризик захворювання в даному випадку особливо високий.

Прожарення rare безпечна тільки в разі перевіреного м’яса, домашнього відгодівлі. Епідемії сальмонельозу аж ніяк не канули в минуле – шанс отримати харчове отруєння від сирих яєць сьогодні не набагато нижче, ніж п’ятдесят років тому. Пастеризація – процес, який вбиває шкідливі бактерії, при цьому абсолютно не впливаючи на харчову цінність продуктів.

Оставить комментарий

avatar
250