Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Фізіологічні відмінності між чоловіком та жінкою

Фізіологічні відмінності між чоловіком та жінкою
31 Жов 2019 14:50 | Новини України

Чоловіки та жінки мають багато відмінностей. У чоловіків шкіра товстыша, ніж у жінок, і містить менше сенсорних клітин, чутливих до тактильним впливів. Завдяки цьому шкіра чоловіків може довше залишатися гладкою і пружною.

У свою чергу чоловіки більш емоційно стабільні. Крім того, жіноче тіло концентрує тепло в середині, щоб забезпечувати функціонування репродуктивних органів. До того ж у жінок слабкіше виражена м’язова маса: у чоловіків вона займає близько 40% тіла, а у жінок – до 30%.

При рівному споживанні калорій жінка розтовстіє швидше, ніж її супутник. На відміну від них життя жінок, які перебували в довгих шлюбах, поступається тривалості жінок, які не перебувають у відносинах. Чоловіки хропуть частіше жінок, до літнього віку це співвідношення зводиться до пропорції 60 на 40 відсотків.

Хоча у жінок мозкова маса менша, але співвідношення мозку і розмірів тіла у них сприятливіше. Коли двоє чоловіків тиснуть один одному руки, вони їх міцно стискають і навіть рухають ними. Жінки п’яніють набагато швидше за чоловіків.

Оставить комментарий

avatar
250