Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент: Ми домовилися про оновлений пакет проектів і практичних заходів допомоги НАТО для України

Президент: Ми домовилися про оновлений пакет проектів і практичних заходів допомоги НАТО для України
31 Жов 2019 14:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський повідомив про домовленість оновити пакет проектів і практичних заходів НАТО з допомоги України.

«Сьогодні ми домовилися про оновлений, консолідований пакет проектів і практичних заходів. Обговорили перспективи нашої співпраці в рамках Програми розширених можливостей НАТО. Я довів сьогодні, що Україна вже готова вийти на цей новий рівень партнерства з Альянсом», – сказав Президент під час спільної з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом зустрічі зі ЗМІ після засідання Комісії Україна – НАТО в Києві.

Володимир Зеленський повідомив про зацікавленість у розширенні програми з підготовки цивільного персоналу в секторі оборони, з удосконалення професійної підготовки українських військових та покращення можливостей для розмінування.

«Серед наших пріоритетів – активна взаємодія з Альянсом щодо стійкості України перед гібридними загрозами та посилення кібербезпеки. Ми активізуємо нашу роботу у рамках Платформи Україна – НАТО з протидії гібридним загрозам, головною подією якої стануть спільні навчання у Чорному морі Coherent Resilience 2020», – зауважив Глава держави.

Оставить комментарий

avatar
250