Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент закликав правоохоронні органи забезпечити мирний, прозорий та справедливий виборчий процес

Президент закликав правоохоронні органи забезпечити мирний, прозорий та справедливий виборчий процес
25 Бер 2019 20:45 | Новини України

«На сьогоднішній день для нас це не менше важливо, ніж інші завдання, які забезпечують європейський і євроатлантичний вектор руху нашої держави. Я закликаю усіх, щоб ми не велися на провокації, щоб ми захистили свій вибір», – сказав Президент Петро Порошенко в ефірі телеканалу «Прямий» на питання відносно запевнень керівників силових структур щодо мирного та демократичного характеру виборчого процесу.

Петро Порошенко запевнив, що буде «вживати усіх заходів і використовувати усі повноваження Президента для того, щоб провести чесні вибори, забезпечити прозорий і справедливий виборчий процес, якому би довіряли українці; процес, який би був абсолютно переконливим для наших партнерів і який відповідав би демократичним стандартам».

«Я окремо хочу звернутися до керівників правоохоронних органів, до поліції, до СБУ, до Національної гвардії. Сьогодні це аж ніяк не менш важливе завдання, ніж у наших воїнів, які зараз боронять суверенітет, територіальну цілісність і незалежність нашої держави на фронті. Я довіряю вам, я  покладаюсь на вас і я впевнений, що все у нас вийде і все буде добре. Україна буде єдиною, демократія в Україні буде захищена і європейський та євроатлантичний вектор переможе. Все залежить, дорогі українці, тільки від вас. Точно ми не будемо питати дозволу більше у Москви, в Кремлі чи у Путіна», – наголосив Петро Порошенко.

Оставить комментарий

avatar
250