Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Таке яскраве майбутнє, яке є у вас, точно буде у нашої України – Президент учасникам дитячо-юнацького фестивалю “Вставай, сонце”

Таке яскраве майбутнє, яке є у вас, точно буде у нашої України – Президент учасникам дитячо-юнацького фестивалю “Вставай, сонце”
25 Бер 2019 17:45 | Новини України

Президент Петро Порошенко у Тернополі відвідав заключний етап обласного патріотично-мистецького дитячо-юнацького фестивалю “Вставай, сонце”, де разом із учасниками заходу взяв участь у встановленні музичного рекорду – 1550 дітей одночасно виконали пісню “Вставай, сонце” Андрія Підлужного. Рекорд був зафіксований представником книги рекордів України.

Глава держави також вручив нагороди переможцям фестивалю.

Звертаючись до присутніх, Президент зазначив, що проводячи такі фестивалі вони роблять фантастичну справу та висловив переконання у їх великому майбутньому та великому майбутньому нашої держави. “Таке яскраве майбутнє, яке є у вас, точно буде у нашої України”, – сказав він.

На думку Петра Порошенка, саме яскраві та талановиті українці забезпечать перемогу та розвиток своєї держави. “Які співучі українські пісні, які співучі є хлопці й дівчата, які точно забезпечать, щоб наша країна виграла, перемогла і стала потужним членом ЄС, повернулася в родину європейських народів”, – сказав Президент, наголосивши, що Європи не може бути без України та української культури.

Оставить комментарий

avatar
250