Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Україна стоїть на порозі економічного прориву, зупинятися ми не збираємось – Володимир Зеленський

Україна стоїть на порозі економічного прориву, зупинятися ми не збираємось – Володимир Зеленський
29 Жов 2019 13:40 | Новини України

Україна робить усе необхідне для продовження співпраці з Міжнародним валютним фондом і підтримки економічного зростання, наголосив Президент Володимир Зеленський.

Під час виступу на форумі RE:THINK. Invest in Ukraine у Маріуполі Глава держави відзначив продуктивну та рішучу роботу нового складу Верховної Ради, який лише за два місяці ухвалив понад 40 законів, частину з яких бізнес і міжнародні партнери України очікували роками. Зокрема, це закон про концесії, який розблокує значні інвестиції в інфраструктуру України.

«Ми зменшуємо роль держави в економіці там, де вона не є ефективною. Приватизація, дерегуляція, «Держава у смартфоні» – всі ці ініціативи дадуть змогу бізнесу розправити крила та дихати на повні груди», – сказав він.

«Сьогодні ми робимо все необхідне, щоб продовжувати співпрацю з Міжнародним валютним фондом та підтримувати економічне зростання», – підкреслив Президент.

Також серед пріоритетів української влади – земельна реформа. «Уряд подав законопроект щодо запровадження вільного ринку землі, що дасть поштовх агропромисловому сектору, залученню інвестицій і сучасних технологій», – зазначив Глава держави.

Оставить комментарий

avatar
250