Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Їжа, яку небезпечно давати дітям

Їжа, яку небезпечно давати дітям
26 Жов 2019 10:50 | Новини України

Здоров’я дітей багато в чому залежить від харчування. Ми дізналися у експерта, педіатра Олени Кобилинської, чого варто уникати у харчувані малят. До того ж і риба, і морепродукти дуже ситні, і при цьому не перевантажують травлення.

Корисне харчування для тих, хто куритьАле разом з корисними речовинами дитина ризикує отримати порцію небезпечних бактерій, які поселяються в морських вихованців (при фабричній обробці вони не завжди гинуть). Більш того, деякі види риб і морепродуктів відносяться до високоалергенним, тому можуть спровокувати у дитини неприємні імунні реакції. Багато батьків, які обожнюють гриби, долучають дітей до страв з них.

До того ж грибами можна серйозно отруїтися. Справа в тому, що гриби, подібно до губки, вбирають в себе будь-які токсичні речовини, метали та інші небезпечні компоненти, що містяться в грунті або повітрі. ).

Дітям потрібні горіхи – це факт, адже цей смачний продукт багатий жирами, вітамінами і мікроелементами. Так, один з найулюбленіших малюками його видів – арахіс – може бути небезпечним. Першими себе проявлять дерматит, свербіж шкіри і закладеність носа, а от пізніше після постійного вживання арахісу можуть з’явитися напади задухи і т.

Оставить комментарий

avatar
250