Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Харчування для лікування поширених хвороб

Харчування для лікування поширених хвороб
23 Жов 2019 22:50 | Новини України

Ряд хвороб можна полегшити або навіть допомогти вилікувати, вживаючи правильну їжу, про це заявили німецькі фахівці. “Практично на кожну хворобу може вплинути цілеспрямована зміна звичок харчування”, – каже дієтолог Матіас Рідл. Надмірна вага, малорухливість, стрес або гени підвищують тиск в судинах, при цьому збільшується ризик інсульту або серцевого нападу.

Ця дієта рекомендує щоденне вживання п’яти порцій свіжих овочів і фруктів, а також допускаються рис, макаронні вироби і хліб з цільного зерна, сочевиця. За словами фахівців, дієта DASH дозволяє знизити систолічний артеріальний тиск на 11 мм рт. Корисне харчування для тих, хто куритьРівень цукру в крові підвищує, перш за все, нездоровий спосіб життя, відзначають фахівці.

Перш за все це білкова їжа: м’ясо, яйця, молоко, риба, горіхи, бобові. Крохмалисті продукти, такі як рис або макарони, повинні вживатися тільки невеликими порціями, а страви з білого борошна, солодощі краще не вживати зовсім. Для захисту від нього експерти радять вводити в харчування більше продуктів, що містять протизапальні засоби.

Оставить комментарий

avatar
250