Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Чаї, які допоможуть лікувати безсоння

Чаї, які допоможуть лікувати безсоння
23 Жов 2019 21:50 | Новини України

Трав’яні чаї здавна використовувалися в якості природних засобів для розслаблення і гарного сну. Ромашковий чай використовується як природний засіб для зменшення запалення, підвищеного занепокоєння і тривожності, подолання безсоння. Поліпшення засипання і сну в зв’язку з ефектом ромашкового чаю відчувається через 2 тижні його вживання.

Валеріана – це трава, яка ще в минулі століття застосовувалася для лікування таких проблем, як безсоння, нервозність і головні болі. Вчені не зовсім розуміють, як корінь валеріани працює для поліпшення сну. Коли ГАМК присутній в достатку, це збільшує сонливість.

Чай, який покращує роботу мозку У стародавні часи греки і римляни часто додавали лаванду в свої ванни і вдихали її заспокійливий аромат. Дослідження, проведене за участю 67 жінок з безсонням, показало: вдихання аромату лаванди два рази в тиждень протягом 20 хвилин веде до зниження частоти серцевих скорочень і варіабельності серцевого ритму, а також поліпшенню сну. Його вживання може зменшувати симптоми, пов’язані з безсонням.

Оставить комментарий

avatar
250