Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Сергій Трофімов: Закріплення в Конституції реформи місцевого самоврядування створить можливості для зростання добробуту українців

Сергій Трофімов: Закріплення в Конституції реформи місцевого самоврядування створить можливості для зростання добробуту українців
23 Жов 2019 14:40 | Новини України

Перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов представив бачення Президента Володимира Зеленського щодо необхідності внесення змін до Конституції України у частині реформи місцевого самоврядування.

Під час публічної презентації змін до Основного Закону та пріоритетів уряду стосовно реформування місцевого самоврядування, що відбулася в Києві, Сергій Трофімов наголосив, що реформа місцевого самоврядування, її закріплення в Конституції дасть змогу людям у всій країні отримати можливість для поліпшення добробуту.

«Це значить, що публічні послуги мають стати ближчими, а медицина та освіта – якісними й доступнішими», – пояснив він.

Перший заступник керівника Офісу Президента зауважив, що зазначені конституційні зміни стануть завершенням децентралізації в Україні.

«Раніше ми часто чули, що реформи мають бути болючими й тривати довго. Зараз у країни є шанс завершити справжню децентралізацію владних повноважень за новим адміністративно-територіальним устроєм. Показати, що реформи мають бути з думкою про людей, можуть бути реалізовані у чіткі та зрозумілі терміни, давати конкретні результати», – сказав Сергій Трофімов.

Оставить комментарий

avatar
250