Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Як контролювати вагу восени?

Як контролювати вагу восени?
21 Жов 2019 12:50 | Новини України

Корисні рецепти сезонного схуднення. Восени, коли кілограми набираються особливо легко, а скидаються складно, контролювати вагу допоможуть розвантажувальні дні на натуральних сезонних продуктах. Влаштовувати одноденні розвантаження можна практично на будь-яких овочах і фруктах, а також кашах, але краще все ж вибирати сезонні продукти, так як вони найбільш багаті вітамінами і мікроелементами.

Це і правда досить корисно для очищення організму і для стимуляції роботи шлунково-кишкового тракту. Тижнева дієта на кефірі тільки погіршить ситуацію і сповільнить метаболізм, – ви дійсно скинете кілька кілограмів, але як тільки дієта закінчиться, вони почнуть повертатися. Тому для підтримки фігури в нормі я рекомендую раз на тиждень-два влаштовувати “кефірний день”, – каже лікар.

У цьому фрукті містяться всі основні вітаміни і мікроелементи, а також клітковина. “Є безліч варіантів розвантажувального дня на яблуках. Але особисто мені більше подобається наступний: на сніданок натираємо 2 яблука, додаємо 1 чайну ложку меду.

Оставить комментарий

avatar
250