Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Найкорисніші напої для здорового серця

Найкорисніші напої для здорового серця
18 Жов 2019 15:50 | Новини України

Серце потрібно підтримувати в хорошому стані, адже від його здоров’я залежить функціонування всіх інших органів. Кардіологи розповіли про напої, які є найкориснішими для здоров’я серця. Справа в тому, що без неї кров починає густіти, а це збільшує навантаження на серце, що і викликає всі проблеми зі здоров’ям.

Також вони створюють перешкоди в освіті вільних радикалів, захищаючи від онкологічних хвороб і серцево-судинних недуг. Завдяки споживанню цього корисного напою буде покращено імунітет, укріплені стінки судин. Але треба пам’ятати про протипоказання: його не можна вживати людям з ендокардитом і тромбофлебітом, а також при гастриті, підвищеній кислотності і виразці шлунка.

Крім того, вчені запевняють, що споживання такого напою в невеликій кількості здатне збільшити рівень «хорошого» холестерину. Виявляється, цей напій перевершує по своїй користі навіть зелений чай і червоне вино. Все це в сукупності призводить серце в відмінний стан.

Так, корисні виноградний, гарбузовий, томатний, журавлинний соки. Найефективнішими є курага і родзинки. Також можна назвати корисним компот з груш і яблук, так як він знижує артеріальний тиск, допомагає впоратися з депресією.

Оставить комментарий

avatar
250