Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Децентралізація впевнено прокладає шлях по всій Україні – Президент про успішність реформи

Децентралізація впевнено прокладає шлях по всій Україні – Президент про успішність реформи
23 Бер 2019 15:25 | Новини України

Президент Петро Порошенко акцентував увагу на важливості реформи децентралізації для розвитку України. Про це Глава держави сказав під час участі в Раді регіонального розвитку Буковини.

«З першого дня на посаді я розумів: потрібні ініціативи, які дадуть швидкий позитивний результат по всій Україні. Точкових проектів під патронатом центральної влади не вистачить. Незважаючи на війну, люди всюди мають побачити зміни, а ще важливіше – люди мають самі стати творцями змін. І це при тому, що війна не дає нам права на помилку. Якщо ініціатива не спрацює, другої шансу проводити реформи може не бути»,  – сказав Президент.

«Моя мета децентралізації – це країна без периферії. Це країна вільних, щасливих і заможних людей»,  – сказав Петро Порошенко.  

Він нагадав про прийнятий закон про децентралізацію, подані відповідні конституційні зміни. «Я дякую, що цю ініціативу підтримали і тодішній Прем’єр-міністр Яценюк і  нинішній Прем’єр-міністр Гройсман, інші члени уряду. А головне – ініціативу по децентралізації підтримав народ, активно зайнв позицію по деценралізації», – сказав Президент.

Оставить комментарий

avatar
250