Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Продукти, які варто їсти перед іспитом

Продукти, які варто їсти перед іспитом
15 Жов 2019 17:50 | Новини України

Сесія не за горами, а значить студентів чекає нервова пора. Ця диво ягода корисна, завдяки своїм антиоксидантам, що зберігає молодість, в тому числі і мозку. Вчені встановили, що будь-яка їжа, багата омега-3 корисна для мозку, особливо для пам’яті і концентрації.

Споживання таких продуктів, як горіхи, риба або авокадо в дні перед іспитами може допомогти мозку краще концентруватися і запам’ятовувати. Крім того, він дуже багатий на вітамін К, який є жиророзчинних вітаміном, необхідним для утворення сфинголипидов, найважливішого типу жиру, виявленого в клітинах мозку. І, нарешті, броколі містить ряд протизапальних сполук, які захищають мозок від пошкоджень.

Він містить стимулюючі мозок речовини, такі як флавоніди, кофеїн і антиоксиданти. Одне велике дослідження, в якому взяли участь понад 900 осіб, показало, що ті, хто їв шоколад частіше, краще справлялися з рядом розумових завдань, пов’язаних з пам’яттю. Чашка кави може поліпшити концентрацію, підвищити пильність і загальну продуктивність.

Оставить комментарий

avatar
250