Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Батьки та діти можуть долучитися до розробки Національної стратегії із захисту дітей в Інтернеті, заповнивши онлайн-анкету

Батьки та діти можуть долучитися до розробки Національної стратегії із захисту дітей в Інтернеті, заповнивши онлайн-анкету
15 Жов 2019 14:40 | Новини України

В Офісі Президента України пропонують батькам і дітям долучитися до розробки Національної стратегії із захисту дітей в Інтернеті, взявши участь в онлайн-опитуванні.

В середині вересня в Офісі Президента віце-прем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації, уповноважений з прав дитини та представники профільних міністерств погодили план роботи щодо формування Національної стратегії із захисту дітей в Інтернеті. Батьки та діти можуть долучитися до розробки цієї стратегії. Для цього потрібно відповісти на запитання експертів у онлайн-анкеті до 3 листопада.

«92% дітей в Україні до 12 років мають доступ до Інтернету. Інтернет відкриває безліч можливостей для них, проте там є й багато ризиків. Кібербулінг, онлайн-насильство, грумінг (встановлення довірливих відносин з дитиною для подальшого схиляння до статевих стосунків, шантажу, експлуатації. – Ред.) тощо. Тому ми розпочали підготовчий етап розробки Національної стратегії із захисту дітей в Інтернеті», – відзначив уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба.

Оставить комментарий

avatar
250