Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент в 27-му річницю СБУ нагородив військових та подякував за героїзм

Президент в 27-му річницю СБУ нагородив військових та подякував за героїзм
22 Бер 2019 16:05 | Новини України

Президент України, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко привітав Службу безпеки України з 27-ю річницею з моменту створення.

Глава держави нагородив високими державними нагородами 15 співробітників Служби безпеки України, серед них двоє службовців, які були захоплені в полон російськими фсбшниками в Керченській протоці наприкінці минуло року. Нагороди українських героїв отримали їх матері.

«Як Президент і Верховний Головнокомандувач маю честь привітати вас із 27-ю річницею створення Служби безпеки України. Усі ці роки ви вірно стояли на сторожі України. Тому Росія, ретельно готуючи агресію проти незалежної суверенної держави робила все для послаблення Служби. На жаль, через недалекоглядність багатьох політиків і посадовців, а в роки правління Януковича і через пряму зраду, їй вдалося знизити готовність всього сектору безпеки і оборони до відсічі агресії з посяганням на національну безпеку, суверенітет, незалежність і територіальну цілісність України», – сказав Петро Порошенко.

Оставить комментарий

avatar
250