Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент наголосив на ефективності роботи СБУ: Як би не намагалися наші вороги оббріхувати Службу, підірвати довіру до неї – нічого не вийде

Президент наголосив на ефективності роботи СБУ: Як би не намагалися наші вороги оббріхувати Службу, підірвати довіру до неї – нічого не вийде
22 Бер 2019 15:45 | Новини України

Президент Петро Порошенко наголошує, що результативна робота Служби безпеки України сприяла просуванню нашої держави на своєму шляху до Євросоюзу і НАТО.

«Все, що нами зроблено – це наші послідовні кроки нашого шляху до НАТО і ЄС. І один з факторів, які дозволили нам пройти так далеко, і я про це сьогодні тут маю заявити – це ефективна діяльність і напружена робота Служби безпеки України. І сьогодні я як Президент тут, в цьому залі, для того, щоб подякувати усім працівникам Служби за героїзм, за самовіддану працю, за виконання свого обов’язку у найскладніших умовах», – сказав Глава держави під час урочистостей з нагоди 27-ї річниці заснування Служби.

«Нам з вами вдалося зупинити ворога на фронті. Нам з вами, спільно зі Збройними Силами, прикордонниками, Національною гвардією, Національною поліцією – всіма силовими підрозділами вдалося повернути дві третини окупованого Донбасу і взяти під контроль безпекову ситуацію всередині країни», – додав Петро Порошенко.

Президент підкреслив, що гібридна війна проти України триває і в ній військова інтервенція поєднується з цілим арсеналом гібридних диверсій – від пропагандистської брехні і фейкових новин, до терористичних актів проти мирного життя українців.

Оставить комментарий

avatar
250