Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський взяв участь у заходах до Дня захисника України в Одесі і вручив державні нагороди героям

Володимир Зеленський взяв участь у заходах до Дня захисника України в Одесі і вручив державні нагороди героям
11 Жов 2019 15:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Одеської області взяв участь у заходах, присвячених Дню захисника України, та вручив військовим державні нагороди.

Виступаючи перед військовослужбовцями та ветеранами АТО / ООС в Одесі, Глава держави підкреслив, що свято Дня захисника України об’єднує професійних військових, добровольців, медиків, волонтерів, активістів та журналістів, які працюють у зоні бойових дій.

«Без перебільшення: це – наше національне свято. І всі, кого я назвав, – справжні герої України. Якщо дозволите – чарівники», – сказав він.

Президент підкреслив, що ці герої протягом останніх п’яти років борються за мир в Українській державі. «З 2014 року вони щодня, ризикуючи власним життям, роблять Україні та її громадянам найцінніші подарунки – це мирне небо в українських містах і селах, існування нашої держави, її суверенітету та незалежності. За все це, на жаль, доводиться платити страшну й болючу ціну. Це – тисячі життів наших побратимів, тисячі життів українців», – зазначив він.

Оставить комментарий

avatar
250