Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У нас повинна бути ще потужніша армія – Володимир Зеленський

У нас повинна бути ще потужніша армія – Володимир Зеленський
9 Жов 2019 15:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський відвідав виставку «Зброя та безпека», яка триває у Києві, та ознайомився з новітніми розробками військової техніки, озброєння й обладнання.

Зокрема, Глава держави оглянув мобільний комплекс «Нептун», представлений Державним підприємством «ДККБ «Луч» (входить до складу Держконцерну «Укроборонпром»). «Нептун» – комплекс крилатих ракет наземного базування з протикорабельною ракетою, призначений для ураження бойових кораблів.

ДП «ДККБ «Луч» також презентувало протитанкові ракетні комплекси «Стугна-П» і «Корсар», перевізний протитанковий ракетний комплекс «Бар’єр» та переносний протитанковий ракетний комплекс «Скіф».

Президент оглянув стенд Державного підприємства НВК «Іскра», що також входить у ДК «Укроборонпром». Зокрема, Глава держави ознайомився з мобільним оглядовим 3D-радіолокатором, призначеним для виявлення цілей, що летять на низьких, середніх і великих висотах.

Крім того, Володимир Зеленський відвідав експозиції Державного науково-дослідного інституту МВС України та Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.

Оставить комментарий

avatar
250