Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Наша єдність у різноманітті робить нас сильнішими, ніж єдність у казармі «русского мира» – Президент про важливість релігійної свободи в Україні

Наша єдність у різноманітті робить нас сильнішими, ніж єдність у казармі «русского мира» – Президент про важливість релігійної свободи в Україні
22 Бер 2019 09:25 | Новини України

Президент Петро Порошенко на зустрічі з членами Всеукраїнської Ради Церков та релігійних організацій наголосив на важливості продовження стратегії партнерства держави та релігійних організацій та запевнив у дотримані всіх прав і свобод громадян в Україні, в тому числі і релігійної свободи.

За словами Глави держави, нині на території Росії зазнають утисків представники різних релігійних організацій. Недавні свідчення архієпископа Сімферопольського і Кримського Климента є яскравою демонстрацією того, що відбувається із релігійною свободою на території окупованого Криму, додав він.

Він зауважив, що на прикладі Росії можна побачити, що таке державна церква і якою може бути ситуація із дотриманням релігійних прав і свобод громадян; що таке утиски і переслідування представників інших конфесій, в тому числі і українських церков. Зокрема, постійно виникають проблеми в діяльності римо-католиків, представники протестантських організацій можуть розповісти про численні факти порушень прав представників релігійних організацій на окупованих Росією територіях.

Оставить комментарий

avatar
250