Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Житомирі Марина Порошенко разом із донькою Євгенією взяли участь у флешмобі Lots of Socks до Міжнародного дня людей з синдромом Дауна

У Житомирі Марина Порошенко разом із донькою Євгенією взяли участь у флешмобі Lots of Socks до Міжнародного дня людей з синдромом Дауна
21 Бер 2019 23:25 | Новини України

Дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Житомирську область із робочою поїздкою. Перша леді взяла участь у тренінгу «Комплексна оцінка потреб дітей в закладах інституційного догляду та в сім’ї» для спеціалістів галузей освіти, охорони здоров’я та соціальних служб.

За словами Марини Порошенко, реформа інституційного догляду та виховання дитини є логічним продовженням реформи інклюзивної освіти. «Тільки за останній рік кількість учнів з особливими освітніми потребами в українських школах збільшилася на 51%, а кількість інклюзивних навчальних закладів – на 42%. Наразі в Житомирській області функціонує 233 інклюзивні школи, у яких навчається 614 «особливих» дітей», – сказала дружина Президента.

Під час візиту в Житомир у Міжнародний день людей з синдромом Дауна Перша леді разом із донькою Євгенією долучилися до флешмобу Lots of Socks, який організували студенти Житомирського державного університету імені Івана Франка у співпраці з громадською організацією «Діти Сонця».

Оставить комментарий

avatar
250