Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В спину удар українській армії нанести не дозволю – Президент

В спину удар українській армії нанести не дозволю – Президент
21 Бер 2019 19:05 | Новини України

Під час спілкування із Президентом Петром Порошенком у прямому ефірі радіо Армія FM один із військовослужбовців, який зателефонував в ефір, звернув увагу Глави держави на злочини чиновників на всіх рівнях, особливо у військовій сфері, яких військовий назвав «внутрішнім ворогом країни».

«Пане Президент, ви прекрасно розумієте, що злодії під час війни – це той самий ворог. Тільки це ще підступніший ворог ніж той, якого ми бачимо і якого знищуємо. Цей ворог б’є в спину – спину армії, яку створив народ. Пане Президент, таке питання і побажання до вас: з ворогом на фронті у нас розмова коротка, адекватна. І прохання до вас: так само дійте і ви – правильно, жорстко і ефективно», – звернувся боєць до Президента.

Петро Порошенко підкреслив, що на злочинні дії має бути відповідна реакція. «Ви абсолютно праві в тому, що внутрішні «зрадофіли» і внутрішні злодії – вони аж ніяк не менш небезпечні, ніж ворог на фронті. Саме тому я прийняв рішення і призначив Першого заступника командувача Сил спеціальних операцій полковника Сергія Кривоноса Заступником Секретаря РНБО. Він отримав всі повноваження для того, щоб рішуче діяти в комплексному реформуванні системи оборонного сектору, оборонного комплексу. Зробити і позицію щодо прозорого міжнародного аудиту, і відкриття системи держоборонзамовлення, і проведення перевірки якості озброєння, яке потрапляє на фронт», – сказав Президент.

Оставить комментарий

avatar
250