Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Важливо, що наші військові та українці з окупованих територій можуть слухати правдиві новини з вільної України – Президент в ефірі радіо Армія ФМ

Важливо, що наші військові та українці з окупованих територій можуть слухати правдиві новини з вільної України – Президент в ефірі радіо Армія ФМ
21 Бер 2019 18:45 | Новини України

Під час прямого ефіру в студії радіо Армія ФМ Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко, звернувся до мешканців тимчасово окупованих територій України. «Я був дуже зворушений тим, коли дізнався що Армія ФМ не блокується за лінією зіткнення. Армію ФМ слухають і на передку, і на окупованих територіях. Сьогодні є два важливих фактори. Це правдиві новини з вільної України. І друге – достатньо з’їздити в найближче місто на вільній українській землі», – сказав Петро Порошенко.

Президент наголосив, що побачене у на території  України, вільній від окупантів, має справити позитивне враження. «Все освітлене, немає комендантської години, українські військові ходять поголені і не купують горілку і нікого не тягнуть «на підвал» – зазначив він.

«Немає остраху, люди вільні, відчувають себе вільними і подивіться як за чотири-п’ять років змінився той самий Маріуполь. Освітлені вулиці, нові фонтани, новий комунальний транспорт, нові зарплати, які в три-чотири раз вище, центри надання послуг. Кращої агітації немає», – сказав Порошенко.

Оставить комментарий

avatar
250