Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Верховний Головнокомандувач не може виконувати свої функції, якщо не знає, що відбувається на передовій – Президент про свої поїздки до військових на передову

Верховний Головнокомандувач не може виконувати свої функції, якщо не знає, що відбувається на передовій – Президент про свої поїздки до військових на передову
21 Бер 2019 18:25 | Новини України

Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко під час ефіру на радіо Армія FM наголосив на важливості для себе мати можливість бувати на передовій та спілкуватися безпосередньо з військовими для повного розуміння того, що відбувається і чіткого визначення проблем, з якими стикаються захисники.

«Вважаю, що Верховний Головнокомандувач не може виконувати свої функції, якщо не знає, що відбувається на передовій, з чим живе воїн, солдат, сержант, офіцер, які в нього є проблеми. Верховний Головнокомандувач може докласти зусиль, щоб армія була більш замотивована, краще озброєна, добре нагодована, добре одягнута і добре захищена, в тому числі захищена і інформаційно», – сказав Глава держави, відповідаючи на запитання щодо телефонних дзвінків і поїздок до військових на передову.

Глава держави зауважив, що пам’ятає атаки гібридної війни, що робилися з РФ, ФСБ, «зрадофілами» під прапором: «все кінець», «все пропало» і «в армії нічого не змінюється». «Для того, щоб ти мати аргументацію і знати, чим живе солдат, я безумовно вважав великою приємність і честю мати можливість зателефонувати військовим (на передовій – ред.)», – розповів Президент, нагадавши, що телефонував, зокрема під час оборони Докучаєвська, ДАПу, бойових дій на Світлодарській дузі, у Водяному, Пісках, Широкиному. «Мені було це потрібно. І цей формат спілкування дозволяє демонструвати, що армія і Верховний Головнокомандувач – єдине ціле, яке має головним зусиллям боронити українську землю», – сказав він.

Оставить комментарий

avatar
250