Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Їжа, яка допоможе швидше заснути

Їжа, яка допоможе швидше заснути
2 Жов 2019 23:50 | Новини України

Звичайно, на ніч їсти не варто. Вони поліпшать якість вашого відпочинку. Тепле молоко (як і інші молочні продукти) містять високий рівень кальцію.

Крім цього, кальцій позбавляє від м’язових болів. І не просто так: ромашка відома своїми седативними властивостями. Звичайно, не можна їсти фрукти після 14:00.

По-перше, вони краще за всіх інших фруктів втамовують апетит. По-третє, корисні нутрієнти в бананах стабілізують рівні серотоніну й мелатоніну, що дозволяє мозку розслабитися і налаштуватися на сон. До того ж, риба – кращий варіант для вечері.

За даними досліджень, проведених університетами Рочестера і Пенсільванії, стакан вишневого соку перед сном, як і склянка теплого молока, допомагає організму налаштуватися на сон. Вчені згодні, що стакан теплого молока з медом допомагає заснути. Мед підвищує рівень інсуліну і сприяє тому, що триптофан швидше вступає у взаємодію з мозком.

Мигдаль багатий не тільки корисними жирними кислотами, а й магнієм. Крім того, мигдаль дуже поживний продукт і краще з’їсти на ніч його, ніж шоколадку або печиво. Завдяки останнім поліпшується якість сну.

Оставить комментарий

avatar
250