Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Глава держави підписав указ щодо підтримки сімей, які виховують дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування

Глава держави підписав указ щодо підтримки сімей, які виховують дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування
30 Вер 2019 21:21 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський у День усиновлення, 30 вересня, підписав Указ «Про деякі питання забезпечення прав та законних інтересів дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, розвитку та підтримки сімейних форм виховання дітей».

Про це Глава держави повідомив під час зустрічі з батьками-усиновителями, опікунами та прийомними батьками, яка відбулася в Офісі Президента.

Документ сприятиме створенню належних умов для забезпечення реалізації права дитини на проживання в сім’ї, підтримки сімей, які виховують дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Під час спілкування з батьками Володимир Зеленський наголосив на тому, що і він як Президент, і його дружина, а також представники інших органів влади налаштовані на підтримку родин, які взяли на себе сміливість виховувати та опікуватися дітьми-сиротами й дітьми, які були позбавлені батьківського піклування.

«Ми справді хочемо допомогти вашим дітям і вам особисто як сім’ям, як батькам», – сказав Президент.

Оставить комментарий

avatar
250