Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Глава держави: Нікому не дамо дезорганізувати та зруйнувати армію. Будемо проходити очищення і не зійдемо зі шляху до перемоги

Глава держави: Нікому не дамо дезорганізувати та зруйнувати армію. Будемо проходити очищення і не зійдемо зі шляху до перемоги
20 Бер 2019 13:25 | Новини України

 «Останнім часом оборонно-промисловий комплекс України зазнав шаленого інформаційного тиску. Суспільству нав’язують думку про суцільну корупцію і занепад нашої «оборонки». Тиражують паніку і депресію. Але саме життя спростовує ці уявлення. Тут, на полігоні у Старокостянтинові, представники десятків підприємств ОПК з усієї України», – сказав Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки на Хмельниччину.

«Коли чую від експертів з «диванних батальйонів» мантру про те, що «пропало все», яку вони розповсюджують з 2014 року, варто згадати: що було до 2014-го і, що зараз маємо, нині. Власне, немає чого порівнювати», – додав він.

Президент наголосив, що до 2014 року Україна не мала державного оборонного замовлення і не закуповувала нові озброєння та взагалі не інвестувала в інновації.

«В той же час окремі оборонні очільники торгували землею, військовими містечками, навіть шпиталі виставляли і продавали. І потім в 2014 році поранених не було де розміщувати. Так дохазяйнувалися. А тепер хочуть стати верховними головнокомандувачами», – підкреслив Петро Порошенко.

Оставить комментарий

avatar
250