Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відновлення мосту біля Станиці Луганської транслюється в онлайн-режимі

Відновлення мосту біля Станиці Луганської транслюється в онлайн-режимі
18 Вер 2019 11:05 | Новини України

За дорученням Президента України Володимира Зеленського біля зруйнованого мосту в районі смт Станиця Луганська через р. Сіверський Донець встановлено веб-камеру. Таким чином виконання ініціативи Глави держави щодо відновлення переправи відбуватиметься прозоро та під суспільним контролем.

Посилання на цілодобову трансляцію розміщено на сайті Президента.

Нагадаємо, 2 вересня Президент України Володимир Зеленський оголосив про початок відновлення зруйнованого мосту у Станиці Луганській – після того як було розібрано блокпост на непідконтрольній українським військовим частині переправи.

Відновлення мосту через р. Сіверський Донець у районі Станиці Луганської є частиною міжнародних зобов’язань України для покращення гуманітарної ситуації на лінії розмежування. 7 липня у рамках робочої поїздки Президент Володимир Зеленський відвідав Станицю Луганську й на понад півкілометра пройшов далі нульової позиції Збройних сил України вглиб зони розведення. Разом з Президентом Європейської ради Дональдом Туском Глава держави проминув крайній пункт наших військових і дійшов до зруйнованого мосту, через який люди перетинають лінію розмежування.

Оставить комментарий

avatar
250