Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Енергетичний міст «Україна – ЄС» є геополітичною противагою планам Москви – Глава держави на Хмельницькій АЕС

Енергетичний міст «Україна – ЄС» є геополітичною противагою планам Москви – Глава держави на Хмельницькій АЕС
18 Бер 2019 15:05 | Новини України

Президент Петро Порошенко під час наради з питань розвитку атомної енергетики та підвищення рівня ядерної безпеки на Хмельницькій АЕС в ході робочої поїздки до Хмельницької області акцентував на важливості реалізації проектів Енергетичного мосту  «Україна – ЄС» та добудови 3 і 4 енергоблоків Хмельницької АЕС.

«Вибір місця нашої зустрічі саме на Хмельницькій АЕС є невипадковим. Адже тут знаходяться на старті ще два надважливих проекти для енергетичної безпеки та розвитку нашої держави. Перший – Енергетичний міст «Україна – ЄС» та другий проект – добудова 3 та  4 енергоблоків Хмельницької АЕС», – зауважив Петро Порошенко.

За його словами, проект Енергетичного мосту є в першу чергу євроінтеграційним проектом. «Не говорити, не на шоу балакати, а здійснювати конкретні кроки для того, щоб  в секторах економіки себе прив’язувати до співпраці з найпотужнішим в світі ринком, в тому числі енергетичним. Бо цей проект дозволить в перспективі здійснити інтеграцію Об’єднаної енергетичної системи України до європейської мережі ENTSO-E», – підкреслив Президент.

Оставить комментарий

avatar
250