Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент України прийняв вірчі грамоти у послів іноземних держав

Президент України прийняв вірчі грамоти у послів іноземних держав
11 Вер 2019 20:05 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти у послів низки іноземних держав: Естонської Республіки – Каймо Кууска, Французької Республіки – Етьєна де Понсена, Республіки Австрія – Гернота Пфандлера, Королівства Нідерландів – Йоганнеса Германна Адріануса де Мола, Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії – Мелінди Сіммонс.

Під час бесіди з Послом Естонської Республіки в Україні Каймо Кууском було відзначено активний політичний діалог між двома країнами.

Президент висловив вдячність Естонії за ухвалене рішення стосовно невизнання російських паспортів, які незаконно видаються громадянам України на Донбасі.

«Я хочу подякувати Вам, уряду та Президенту за те, що Естонія доволі жорстко відреагувала на паспортизацію з боку Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях», – сказав Володимир Зеленський.

Глава держави висловив сподівання на активізацію торговельно-економічної та інвестиційної співпраці з Естонією. Було також наголошено на значному потенціалі для співробітництва у сферах діджиталізації та е-урядування.

Оставить комментарий

avatar
250