Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Глава держави про результати децентралізації: Ми спираємося на довіру. Є довіра людей – буде успіх

Глава держави про результати децентралізації: Ми спираємося на довіру. Є довіра людей – буде успіх
16 Бер 2019 15:05 | Новини України

Президент Петро Порошенко наголошує на важливості нових можливостей громад завдяки децентралізації самостійно визначати та будувати перспективні плани з розвитку і втілювати їх у життя. Саме тому важливо зберегти і продовжити цю реформу, підкреслив Глава держави.

«Коли ми говоримо про правильний вибір майбутнього, то і про те, як важливо допустити розвиток і не дати повернутися до ручного управління країною згори до низу, до команди згори вниз і до фінансових потоків, які йдуть згори вниз», – наголосив Петро Порошенко під час участі у Раді регіонального розвитку Полтавщини.

Президент зазначив, що на початку цієї реформи розумів, що потрібні «проривні ініціативи, які точно дадуть швидкий і позитивний результат по всій країні».

«Точкових проектів під патронатом центральної влади точно не вистачить. І незважаючи на війну люди всюди мають побачити зміни. Люди самі мають стати учасниками, творцями цих змін. І це при тому, що війна точно не дає нам права на помилку», – сказав Глава держави, зауваживши, що програма децентралізації з’явилася у дуже ризикованих умовах, але її підтримали Уряд, Верховна Рада і депутати. Петро Порошенко подякував їм і всім ініціативним людям, які підтримали програму, за командну роботу.

Оставить комментарий

avatar
250